keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Parasta Vantaalla


Suomen ainoat oikeat matkailukaupungit ovat Porvoo, Turku ja Kokkola. Lukekaa ihan mitä naistenlehteä tahansa tai melkein mitä tahansa blogia. Mutta koska muutkin kivat kaupungit ansaitsevat tilaisuuden niin mäpä kirjoitan Vantaasta. Didn`t see that coming ;)

No me ollaan tietenkin vähän puolueellisia Vantaan suhteen, koska Vantaalla on maailman paras Mummula. Ja viime kuun loppuun asti siellä asui myös maailman paras veli aka kummisetä.

Tänä päivänä Vantaalla on noiden edellä mainittujen lisäksi ainakin yksi Suomen paras juttu, ja pari muuta todella kivaa asiaa:


 • Flamingoa ei varmaan tarvitse sen enempiä esitellä. Vesipuisto on kerännyt kehuja, mutta meillä on ollut aina sinne yrittäessä huono tuuri (aina on tullut joku este), eli ei olla vieläkään päästy sitä testaamaan. Spa:n puolen kauneushoitolan sen sijaan olen testannut, ja se oli oikeinkin miellyttävä. Flamingo on siis paitsi "parasta Vantaalla"-listalla, niin myöskin Vantaan "to do" - listalla sen vesipuiston suhteen.
 • Heureka! Rakastin lapsena Heurekaa. Me käytiin siellä varmaan aika usein, ja silti musta tuntui aina että siellä oli niiiiin paljon nähtävää että aika loppui aina kesken. Haluaisin niin mennä sinne taas pian, ja tietenkin odotan malttamattomana että saisin intoni tartutettua poikaankin. Täytyy kyllä odotella vielä muutama vuosi, se ei kaikesta kivuudestaan huolimatta ole ihan pienten lasten paikka kuitenkaan.
 • Koivuhaan viherpaja taas on pienten lasten(kin) paikka. Se on yksi etelä-Suomen suurimmista puutarhoista ja jo itsessään viherpeukalon unelma, mutta sitten siellä on vielä se japanilainen puutarha ja - kaloja, oi kaloja!


Suosittelen, lämpimästi.

 • Ja se Suomen paras juttu mikä Vantaalta löytyy: nepalilainen ravintola. Ravintola Sagarmatha on aivan loistava. Viime viikolla kun oltiin Vantaalla niin käytiin siellä kahdesti, mulla oli ollut niitä herkkuja niin ikävä! Ei oo Sagarmathan voittanutta vaikka olen käynyt aika (todella) monessa nepalilaisessa Helsingissä. Hyviä nekin, nepalilainen on aina, mutta Sagarmatha on uskomattomanihananherkullinen. Ah nam, haluan sinne taas.


2 kommenttia:

 1. Oi, kiitti nepalilaisvinkistä! En olekaan tuolla käynyt, mutta hullaantunut viime aikoina nepalilaiseen ruokaan - täytyykin poiketa! :)

  Ps. piti kommentoida jo viime postaukseen, että onpa kiva asu! Niin keväinen ja raikas :)

  VastaaPoista
 2. Voi mene! Tulisin mukaan, mutta me ollaan niin kaukana, nyyh. Nepalilainen ruoka on niin niin hyvää, ja ne kasvisvaihtoehdot - oi!

  Ja kiitos asukehuista, tosi ihanaa saada palautetta niistä. Olen edelleen aika arka asukuvauksiin, mut ehkä mä näistä kehuista taas vähän rohkaistun :) Varsinkin kun ne tulee sulta. Pus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!