torstai 17. huhtikuuta 2014

100 täynnä!

Tämä on nyt Rööperin Rouvan sadas postaus.
Vau.

Tässä kohtaa voi jo hiukan katsoa taaksepäin ja muistella miten tähän pisteeseen onkaan tultu, ja miltä täällä Rööperissä Tampere-evakossa tänään näyttää.


Blogin ensimmäisestä postauksesta on tänään kulunut hämmentävän tarkat (=päivälleen) kahdeksan kuukautta. Se tarkoittaa että olen kirjoittanut keskimäärin kolme postausta viikossa. Tahti on viime kuukausina ja viikkoina kiristynyt ja niin on hyvä, vaikkakaan en aio itselleni asettaa mitään viikkotavoitetta - kirjoitan silloin kun siltä tuntuu, tämän kuuluu olla hauskaa!


Ja tämä on hauskaa. Blogin kirjoittamisesta on tullut mulle yksi rakkaimmista harrastuksista jonka myötä olen myös oppinut niin paljon: mm somemaailmasta, valokuvauksesta ja jopa - itsestäni.
Kauempana asuvat sukulaiset ja ystävät näkevät meidän kuulumiset (myös) blogin kautta.
Bloggaavien ystävien kanssa on entistä enemmän puhuttavaa ja tekemistä - kuten esimerkiksi tänään, kun Kristiinan kanssa näitäkin kuvia otettiin.


Tämän sadannen postauksen lukee arviolta 60 ihmistä.

Toisin sanoen sivu Rööperin rouva avataan keskimäärin 60 kertaa päivässä (uniikkien kävijöiden määrää en tietääkseni bloggerista saakaan). 

Parhaimmillaan sivua on avattu 550 kertaa viikossa - ja tästä tiedän että täällä on pakko käydä muitakin kuin äitini ja Papa - ei nekään ihan niin paljon ehdi.
Jokaisesta käynnistä ja lukijasta olen aivan hurjan iloinen, ja jokaikinen kommentti mikä tänne on jätetty lämmittää mieltä vielä pitkään sen lukemisen jälkeenkin. Iso kiitos siis niistä!


Blogin luetuimmat postaukset ovat olleet:

ja

Eli asut ja vaatteet tuntuvat kiinnostavan. 
Saarihyppelyn suosion selittänee Kummitädin facebook-linkkaus ja hänen about 600 facebook-kaveriaan, joista ilmeisen moni kävi katsomassa missä sitä oikein on hypelty!


Miten tänne Rööperiin sitten päädytään?
Google on viittaavien URL osoitteiden kärkipäässä ja muun muassa seuraavilla hakusanoilla tänne on löydetty:

rööperin rouva
rööperin rouva blogi
sohvasänky lastenhuoneessa
pojalle popin takki
pieni lastenhuone
kikhernesalaatti
chai latte ohje
kylpyhuone marmorilaatat
rutikuivat kädet
blog asu saappaat

Hienoa! Ja suurin toiveeni on että satunnainen googlailija haluaisi kerran tänne päädyttyään tulla vielä toistekin.


Viittaavien osoitteiden kärjessä googlen lisäksi on yksi osoite: http://secretwardrobe.bellablogit.fi.
Rööperin Rouvalla on nimittäin ilo ja kunnia olla listattuna ystäväni Anna-Marian supersuositussa blogissa. Olen tosi iloinen siitä että niin moni Anna-Marian lukija löytää tiensä tännekin, ja toivotan teidät sydämellisesti tervetulleiksi myös jäämään! Kiitos Anna-Marialle tien viitoittamisesta, ja toki myös blogiesikuvana toimimisesta. Olet mailin korttelin valovuoden edellä, ja kaiken menestyksen upealle blogillesi todellakin ansainnut!

Niin - lukijat, tutustujat, kommentoijat, googlailijat - kaikki olette tervetulleita ja toki toivon teitä aina vain lisää :)

Vaikka kliseisesti onkin sanottava että lopulta kaikkein eniten teen tätä ihan vaan itselleni.
Mitkä muistot, mikä ihana somemaailman leikekirja tämä blogi vielä tulevaisuudessa onkaan!
Tänne voin sitten mummona palata katsomaan miltä se elämä silloin joskus näytti, luonnollisesti Pepe Willbergin biisiä hyräillen:
Rööperiin mä kaipaan niin, taas uudelleen... 

Mummoutumista odotellessa KIITOS kaikille minua näissä blogihommissa tukeneille ja mukana oleville!


Kaikki kuvat: Kristiina /http://unkarinsyreeni.blogspot.fi
2 kommenttia:

  1. Oi oi, onnittelut sadannesta postauksesta! Ja miten upeat kuvat!! Ihana värimaailma ja tietty kaunis sinä :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kauniista kommentista! Ja valokuvacreditit menee tosiaan Kristiinalle: mieletön värisilmä ja aina hyviä ideoita!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!