maanantai 24. maaliskuuta 2014

Äiti irti!

Viikonloppu ja Helsinki-loma alkoi aika lailla parhaalla mahdollisella tavalla perjantaina tyttöjen illan merkeissä.
Ystävä oli kutsunut minut ja muutaman muun kauniiseen kotiinsa ensin saunomaan ja tekemään turve- ja hunajahoitoja, ja myöhemmin kaupungille syömään.

Ilta oli juuri niin kuplivan iloinen kuin hyvässä seurassa parhaimmillaan voi olla - ai että meillä oli hauskaa! Ja kyllä me näytettiinkin hyvältä, harmi ettei (tietenkään) muistettu ottaa yhteiskuvaa!
Itseasiassa illan ainoat kuvat räpsäistiin hätäseen lähtiessä, mutta näkyypä noista ainakin mun tukka minkä ystävä taitavasti ja kärsivällisesti kiharsi - kiitos!

Woohoo!! Indiskan alesta löydetty kaulakoru oli oikein toimiva tähän iltaan

Syömässä käytiin Pure Bistrossa, onnistunut valinta! Mukavan rento ja mutkaton paikka ja ruoka oli h-y-v-ä-ä. Ruokailun jälkeen osa porukasta jatkoi vielä bailaamaan, mutta tämä kohtuullisen väsynyt äiti käytti nukkumistilaisuuden hyväkseen ja suuntasi ihan oikeaan omaan kotiin(!!!) nukkumaan. 
Tosin kaikki mahdollinen glamour ja villi vapauden tunne karisivat kotiin päästessä, siellä kun on meneillään se putkiremontti... Eli ei vettä, ja "pikkuisen" oli vilpoisaa kun lämmötkin on ihan minimissä, brrrr. 
Enkä muuten saanut edes nukuttua, eli hyvin olis voinut jatkaa vaikka bailaamaan. 

Seuraavana aamuna glamour kuitenkin hetkeksi palasi kun suuntasin yksin SIS. Deli + Cafen mainiolle aamiaiselle:


Ja tätä aamiaista (tai oikeammin brunssia) täytyy nyt hehkuttaa ihan kunnolla!
 Olen joskus aikaisemminkin käynyt Sis. Delin brunssilla ja se oli sillon musta tosi perus: ei mitään huonoa, mutta ei myöskään mitään ihmeellistä, enkä ajatellut välttämättä haluavani sinne uudestaan. 

Mutta nyt jotain oli todellakin tapahtunut, brunssi oli aivan loistava! Jo pelkästään hyvin haudutettu kookos-banaanipuuro ansaitsee raikuvat aplodit, mutta kun kaikki muukin oli aivan erinomaisen hyvää - leivät ja levitteet, smoothie, salaatit, mehut, kahvi - sanalla sanoen kaikki oli todella onnistunutta.

 Nyt mä haluan tuonne uudestaan! Ja pian. 

Kokonaisuudessaan äidin irtiotto oli siis hyvinkin onnistunut ja taisi se tulla aikalailla tarpeeseenkin. Vaikka sanomattakin on selvää että pientä pojankoltiaista oli aivan kamala ikävä. Ja loppu viikonloppu me tehtiinkin yhdessä kaikenlaista mukavaa, siitä lisää myöhemmin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!