tiistai 7. tammikuuta 2014

Vihersmoothie

Vihersmoothie päivässä pitää lääkärin loitolla, that`s for sure!
 Se kuulostaa ja näyttää suorastaan ylenpalttisen terveelliseltä.


Innostuin näistä ekan kerran joskus pari vuotta sitten, ja vielä raskausaikana tein smoothieita epäsäännöllisen säännöllisesti. Beben synnyttyä kaikki kokkailua muistuttavakin jäi, ja varsinkin kaikki missä pitää kuoria tai mistä tulee tiskiä - ei vaan pysty. 
Nyt vihdoinkin alkaa pikkuhiljaa taas pystymään, ja mahtavan vaimomatskuu-blogin innoittamana ajattelin maistella vihreitä taas! Tein myös itselleni uudenvuoden lupauksen: yksi vihersmoothie päivässä. Pieni askel kohti terveellisempää elämää, ja vieläpä helppo sellainen. Onhan smoothie nyt oikeesti tosi nopea valmistaa, ja sillä kuittaa helposti lounaan tai vaikka iltapalan niinkuin tänään. 

Tämän illan smoothie piti sisällään pinaattia, kurkkua, ananasta, banaanin ja parsakaalia. Vihersmoothien paras ominaisuus onkin että siihen voi heittää melkein mitä vaan, mitä nyt kaapissa sattuu olemaan.
 Jos ja kun tätä nyt jatkan niin alan taatusti myös hifistelemään: tähänhän vois laittaa vaikka granaattiomenan mehua! Tai inkivääriä - mmm mmm!

Tulevaisuudessa tarviin kyllä uuden blenderin. Vanha obh kävi sen verran kuumana.
Ja hyvältä maistuu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!