torstai 2. tammikuuta 2014

Sneak peek 2014


Kotiäidin vuosi

Olen ilmoittanut palaavani töihin 1.1.2015. Sehän tarkoittaa vielä kokonaista vuotta kotona. Omg.

Ihanaa, ja pelottavaa. Valinta (kotiin jääminen) ei nimittäin ollut mulle mikään itsestäänselvyys. Tykkään omasta päivätyöstäni tosi paljon, ja mulla on sinne välillä ihan oikeasti todella ikävä. Mutta kun toisessa vaakakupissa painaa ainutkertaiset ajat oman lapsen kanssa niin todettavahan se on että kyllä niitä töitä ehtii vielä tässä elämässä tehdä.
En myöskään koe olevani erityisen kotona viihtyvää ihmistyyppiä: kaipaan tekemistä ja seuraa. Ahdistun helposti jos jostakin syystä (sairaus, sääolosuhteet tms) ei "päästä mihinkään". Tässä on varmaan kasvun paikka.
Virallinen uudenvuodenlupaukseni olkoonkin että: yritän rauhoittua. Pysähtyä hetkeen ja nauttia ihan just siitä, ilman kiirettä yhtään minnekään. Aikahan kuluu niin äkkiä, eikä sitä korvaamatonta hetkeä nyt ja tässä saa enää koskaan takaisin.
Nyt on aika olla kotona, käydä puistoissa, uimassa ja muskarissa, tavata ystäviä ja olla kiitollinen siitä että tähän kotona olemiseen on mahdollisuus!

Pääasiallinen toimenkuvani tänä vuonna on siis oleilu - maailman parhaassa seurassa. Ei hullumpaa.

Tästä syystä tulevatkin Instagram selfiet ja uusien huonekalujen kuvat usein sisältävät yhteisen tekijän:Wouldn`t change it for the world!

Tästä tulee paras vuosi ikinä.


2 kommenttia:

  1. Ihan parasta kotoiluvuotta sinne! Koitetaan nähdä, kun olen taas Helsingissä!

    ja sitten ihanan materialistinen huomio tähän väliin, mä RAKASTAN tota teidän lattiaa!!!

    VastaaPoista
  2. Nähdään!! Tuu kattoo lattiaa ihan livenä :) :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!