tiistai 28. tammikuuta 2014

Rööperin Rouva goes Tampere

Suomen kielen rumin sana on putkiremontti. Se tarkoittaa sotkua ja pölyä, suojauksia ja sekamelskaa. Ja melua. Omat kokemukseni kertovat myös muutoista, venyvistä aikatauluista, tekemättömistä loppusiivouksista, reklamaatioista ja hermojen menetyksestä. 

Näiden mielikuvien ja kokemusten perusteella en siis arvattavasti kiljunut riemusta kun sain tietää että tässä meidän talossa on homma vielä edessä, ja sen aika on nyt, tarkemmin sanottuna ensi viikosta alkaen.
Tehtävä se tietenkin on, ja lopulta se on tietty hyvä asia. Mut kun: pitää muuttaa. Just kun me asettauduttiin ja alkoi olla niin ihanaa.

Muutaman päivän asiaa murehdittuani päätin ottaa asiaan vaikka pakkopositiivisen näkökulman, ja kas: ei se oikeastaan enää niin pahalta kuulostakaan. Tämän meidän putkiremontin hyvät puolet ovat:


  1. Tampere ja Papan työkoti siellä! Jos ei olis, jouduttais vuokraamaan sijaiskämppä tai asumaan sukulaisten/tuttujen nurkissa. Tampereen koti on vieläpä ihana 
  2. se että Tampereen koti on nimenomaan se Papan työkoti! Koska sehän tarkoittaa että Papa on siellä ainakin enemmän kuin täällä Helsingissä. Ja sitten meillä on enemmän yhteistä aikaa
  3. Kun meillä on enemmän yhteistä aikaa on mulla myös enemmän ihan omaa aikaa. Vähän mä treenaan: sali on lähellä, sukset ja järven jää vieläkin lähempänä
  4. Tampereella on kaikkia mahtavia hyödykkeitä mitä täällä Helsingin kodissa ei vielä ole kuten pesukone, tv ja toimiva netti (oikeesti, ollaan pärjätty ihan ihmeen hyvin ilman)

Niin, ei se putkiremontti tunnu näin tarkemmin ajatellen lainkaan niin kamalalta. Kavereita ja perhettä tulee tietenkin aivan kamala ikävä, mutta toivon monia monia vierailuja pääkaupunkiseudulta Tampereen suuntaan.
Se on hieno paikka se Tampere kuitenkin!

2 kommenttia:

  1. Joko on varauskalenteri avattu? Me ainakin tullaan joku viikonloppu yökylään:)

    VastaaPoista
  2. Jooooo!! Tervetuloa :) Kalenteri on auki, Ilmoitelkaa vaan kun teille sopii!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!