tiistai 14. tammikuuta 2014

Brunssi Dylanissa

Viime sunnuntain purevassa pakkasessa autoa lumesta putsatessani mietin että onko taas niin mitään järkeä lähteä brunssille Oulunkylään. Parinsadan metrin säteellä omasta kodista kun löytyy about kymmenen brunssipaikkaa mihin vois ihan vaan kävellä.

Paikka ja aika oli kuitenkin sovittu jo päiviä sitten, ja kun seuraksi oli tulossa ystävä jota näen muutenkin aivan liian harvoin, niin mentävähän se oli!

Ja onneksi mentiin. Oli meinaan yksi parhaista brunsseista mitä olen nähnyt (ja syönyt).

Ystävä oli valinnut paikaksi Dylan Kottbyn (nimi hämää, paikka on siis Oulunkylässä) ja ruuan puolesta valinta oli enemmän kuin onnistunut! Salaattivalikoima oli huikea, noin 12 (todellakin!) erilaista toinen toistaan maukkaampaa salaattia. Oi, se oli niin mun juttu! Samoin kuin jälkkäripöytä: valtava määrä ihania tuoreita hedelmiä, omnom.
Kaltaiselleni terveellisen ruuan ystävälle valikoima olis ollut ihan nappi jo pelkästään noilla eväillä, mutta tuhdimman ruuan ystävätkin oli loistavasti huomioitu ja lämpimiä ruokia näytti olevan useampaa eri sorttia.
Leipäpöydässä oli hyvää perusettiä: croissantteja, sämpylöitä ja riisipiirakoita. Jos nyt jostain haluaisi kitistä niin riisipiirakat olivat kylmiä, siitä pienenpieni miinus.

Jälkkäripöydässä oli hedelmien lisäksi pieniä herkkuja: mm suklaakakkua, tuulihattuja ja lettuja vaahterasiirapilla ja kermavaahdolla, ihanaa.


Ruokien puolesta suosittelisin Dylania ihan kenelle tahansa: valikoima on todella runsas ja varmasti jokainen löytää itselleen mieleistä syötävää!
Miljöö on siisti, väljä ja eleetön, aika ruokalamainen mutta silti ihan kiva. Tunnelma oli ainakin viime sunnuntaina rennon iloinen, ja paikka onkin erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Itsehän olin nyt liikenteessä ilman Papaa ja Bebeä, mutta täytyy heidätkin viedä tuonne pikapuoliin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!