torstai 21. marraskuuta 2013

Sadepäivä

Tämän päivän suunnitelmat meni saman tien uusiksi kun aamulla katsottiin ulos.
Mikä ihme se on? No parvekkeella uskollisesti sateessakin päivystävä glitterikettu!
 Eino-myrskyn perillinen tai joku vastaava riepotti puita ja vaakasuora vesisade torppasi tehokkaasti suunnitellun kävely-kyläilyreissun.

Niin me sitten jäätiin kotiin. Puoleenpäivään saakka myrskysi niin ettei viitsitty lähteä edes (alakerran) Alepaan vaan syötiin mitä kaapissa oli. Meidän tapauksessa siellä on ylipäätään tosi vähän mitään koskaan, ja reissun jäljiltä tilanne oli jotain niukan ja olemattoman välillä.
Pakastimen sisältö paistettuna: ei huono!

Ettei Mummu nyt huolestu niin kerrottakoon että saatiin me jääkaapin aineksista aikaiseksi myöskin kanakeitto. Ei kuvauskelpoinen, mutta ihan maukas: Bebenkin mielestä.

Ja loppupäivä, se kului näin:

Vaikka sadepäivät ja sisälläolo tuntuvat joskus järkyttävän pikkuisen raskailta, niin mietin tänäänkin että nämä ovat varmaan just niitä hetkiä mitä sitten joskus työelämään palattua ja Beben kasvettua todella ikävöin.
 Tänään tavoitteena oli rakentaa monta hienoa megablocks-eläintä ja lukea monta kirjaa. Tai oikeastaan monta kertaa sitä samaa: Beben lempparikuvakirjaa eläinlapsista. Ja halia ja pusutella ilman kiirettä minnekään! Näissä tavoitteissa onnistuttiin.

Onni on sadepäivät <3
1 kommentti:

  1. samaan aikaan toisaalla.....samanlainen sadepäivä mut onneks voi aina halia, makoilla ja RAKENTAA MEGABLOCKSEILLA! huomenna kyläillään

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!