lauantai 30. marraskuuta 2013

Makuuhuone (joka muutti) on my mind


Reilukerho siirsi makuuhuoneen Papan ollessa työmatkalla. Tästä oli kyllä keskusteltu jo aiemmin, ja tietenkin mun oli pakko kokeilla. Heti kun tilaisuus tuli. Ja ai että siitä tulee hyvä!


Paino sanalla tulee :)

Ollaan asuttu täällä nyt kohta kolme kuukautta ja vieläkin on kaikki ihan kesken: Papa on joutunut olemaan nyt tosi paljon poissa kotoa töiden vuoksi, niin sisustuksen suunnittelu yhdessä on pikkuisen hankalaa. Mut mä täällä sitten visioin ja järkkäilen, ja kyllä me vielä joskus päästään myös toteuttamisen asteelle!

Oikeasti ajan ottaminen on todella hyvä asia. Kolmessa kuukaudessa on ehtinyt sisäänasua asunnon ja nyt vasta alkaa hiljakseen oivaltaa miten tää homma voisi toimia. Niinkuin nyt esimerkiksi huonejärjestys. Tästä nykyisestä master bedroomista kaavailtiin alunperin telkkarihuonetta, mutta musta tää toimii ehdottomasti parhaiten näin. Tässä huoneessa on ehkä koko kodin parhaat maisemat aina merelle asti, mutta koska huonekorkeus on matala niin luontevinta on katsella niitä maisemia sängyllä maaten. Tietty.

Ja se visio: kuvittelen sänkyyn pellavaiset helmalakanan ja päiväpeiton, luonnonvalkoisina. Lisäksi muutama kiva tyyny.

(kuva lainattu http://www.adaina.fi/bed_spreads.php)

Yöpöydiksi jotain kevyttä ja modernia, kuten:

(kuva lainattuhttp://www.sagan.fi/shop.php?groupId=159)

Lampuiksi vaikka nämä artemiden tolomeo minit:

(kuva lainattu www.artemide.us)

Maton lainasin visioinnin (ja kuvauksen) ajaksi eteisestä, tuoli on ja pysyy.

Vaaterekin paikalle tulisi lipasto, mieluiten vanha ja valkoinen. Sellainen mihin mahtuisi pienimmät matkalaukut ja vähän muutakin. Löysinkin jo täydellisen, vähän tämän näköisen:

(kuva lainattu http://verkkokauppa.sareka.fi/product/495/matala-kaappi-kierratyspuukansi)

Sänkyä vastapäätä olevalla seinällä on upotettu pisto- ja antennirasia telkkaria varten koska sitä alunperin tänne suunniteltiin. Lähtökohtaisesti karsastan syvästi telkkarin laittamista mihinkään näkyville, mutta koska sen nyt saisi kivasti "tauluksi", niin mitäs jos tekisi taulukollaasin, missä yhtenä tauluna olisi valko- tai hopeareunainen tv?
Luin jostain että telkkari makuuhuoneessa on niin totaalisen passè, että se on jo suorastaan retroseksikästä - mikäs siinä, paljon muuta retroseksikästä ei taida meillä ollakkaan :D

Siinäpä se makuuhuone alkais olla: uskon että tuolla nukuttais aika makeasti! Siellä nukutaan JO tosi makeasti. Kävin kurkkaamassa: sinne oli sammahtaneet sekä nukutettava että nukuttaja. Oi <3

4 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää. Mä haaveilen tuosta Vitran keinutuolista, onko siinä hyvä istua?

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva jos visioni välittyi ruudun sillekin puolelle :)
  Vitran tuoli on ihan paras: siinä on keinuteltu ja nukutettu lasta tunteja ja taas tunteja... Ainoa miinus on että ihan hirveän hurjia vauhteja ei voi ottaa - menee nurin!

  VastaaPoista
 3. Mulla on tästä huoneesta oma visio:) kerron kun tavataan taas

  VastaaPoista
 4. Hei mä haluun kuulla: hetihetiheti :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!