tiistai 19. marraskuuta 2013

I love Tampere


Tampere on kyllä kiva paikka.

Ennen kuin tapasin Papan en ollut käynyt kaupungissa kuin ihan muutaman kerran: lapsena tietty Särkänniemessä ja myöhemmin joillain työreissuilla. Sittemmin täällä on vietetty aikaa enemmän ja vähemmän, ja viimeisen vuoden aikana todellakin paljon paljon.

Nyt ollaan täällä parin päivän reissulla renkaita vaihtamassa ja Papan seurana, ja ajatuksena oli myös tehdä turistiopas Tampereelle -tyyppinen postaus kuvineen, mutta koska täällä vihmoo jäätävää tihkua niin taidanpa mieluummin muistella kesää ja kulunutta vuotta!
Kesää Tampereella, kyllä oli hienoa!


...ja samalla voisin tehdä top 10 listan asioista joista eniten Tampereella tykkään:


1. Ulkoilumaastot ja -maisemat


2. Järvet


3.Pyynikinharju ja erityisesti munkkikahvila! Tässäkin kuvassa ollaan reippailemassa sinne. (Ja miten pieni Bebe olikaan tuolloin, niisk :`))


4. Museokeskus Vapriikki ja erityisesti lelumuseo. Ihan mahtava paikka!
6. Ravintolat. Kyseinen kuva on ravintola Kaislasta. Kaisla on kiva, mutta suursuosikiksi on muodostunut Armas-katukeittiö, toisinaan hiukan kulmikkaasta palvelusta huolimatta. Ne lähiruokakebabit - ne tulevat uniinkin. Myös Coussicca on erittäin jees.


7. Puistot

tallipiha_suklaapuoti_w.png
Tallipihalta ei ollut omia kuvia, käytän tilaisuuden hyväksi ja mainostan samalla heidän i-h-a-n-a-a suklaapuotiaan! Kuva lainattu täältä.


9. Tampereen koti
Näissä maisemissa sielu lepää...ja numero 10 olkoon yhdessäolo! Ja kakut. Ja torin mansikat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!