sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Viikonlopun kuvia

Viikonloppuun mahtui monenmoista: lauantain kohokohta oli ehdottomasti ystäväni nuorimmaisen nimijuhlat, joissa olimme edustamassa koko perheen voimin. Koska blogin teema tuntuu olevan "ei se mennyt niin", niin tyylille uskollisena ei taaskaan saatu otettua yhtään järkevää kuvaa itse juhlista tai edes meidän asuista. Sen sijaan pukeutumiskuva melkeen onnistui:


(eh... no ainakin näkyy että meissä oli väriä)

Ja ennen juhlia kuvasin innokaasti lahjan:

(miten mielettömän suloisia vaatteita pienille tytöille onkaan! Pinkkiä! Ja tähtiä!!)

ja myös paketin:


Paketista olin erityisen ylpeä, se kun kääräistiin 100 % kierrätysmateriaalista (!!)

Juhlat olivat ihanan rennot, pieni juhlakalu oli syötävän suloinen ja vanhemmat ja isosisko ylpeitä ja onnellisia: tällaisia nimijuhlien kuuluu ollakin! Kiitos vielä isäntäväelle, kiva kun saatiin olla mukana.


Sunnuntaipäivänä jouduin valinnan eteen: mennäkö Bobon ystävämyyntiin Lauttasaareen vai Kaapelitehtaalle Design-kirpputorille. Valitsin jälkimmäisen ja ah ja voi sitä tungosta! Jos olis ollut aikaa eli mukana ei olisi ollut väsymyskärttyistä Bebeä, olisi tuolta voinut tehdä vaikka mitä löytöjä. Nyt kierros jäi pintapuoliseksi enkä ostanut mitään. No, täytyy tehdä ne löydöt muualta paremmalla ajalla :)

Iltapäivällä pyörittiin vielä kaupungilla ja kävin ilahduttamassa Bebeä yhdessä hänen suosikkipaikoistaan: Kampin kauppakeskuksen lastenhoitohuoneessa. En tiedä mikä siellä lopulta on niin hienoa: lelut vai kaverit vai molemmat, anyway Bebe kiljuu riemusta kun sinne mennään eikä häntä saa sieltä pois ainakaan puoleen tuntiin.

(Maailman hienoin paikka! Mitkä lelut! Mikä keskittyminen :))

Ja koska design-ostokset jäi tekemättä, ajattelin sijoittaa rahani Beben pikku jalkojen lämmitykseen:

 
Etsin Uggeja, niitä ei ollut vielä tullut Stockalle. Nää Shepherdin töppöset on kuitenkin vähintään yhtä söpöt ja lämpimät, käytetään nyt näitä ennenkuin Stonz-kausi alkaa! Pitääkin muuten muistaa vielä hankkia ne!

2 kommenttia:

  1. Ne Shepherdit ovat tosi hyviä! Mä jo odottaan milloin sää kylmenee, että saisi ne laittaa Topsulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, nyt me ollaan Shepherd-samiksia! Mustakin ne vaikutti tosi hyviltä ja myyjä myös kovin kehui, tietty =)

      Poista

Kiitos kommentistasi!