torstai 5. syyskuuta 2013

Väsyneen päivän asu

Bebe-paralla on flunssa. Hän on ollut tosi terve tähän asti ja okei, tääkin on vaan nuha ja vähän yskää: tiedän et vois olla paljon huonomminkin. 
Mutku:
Nyt meillä ei nukuta ollenkaan, ei päivällä eikä yöllä. Viime yönä Bebe nukkui 20 minuutin pätkiä, jonka jälkeen heräs ja uudelleen uneen saaminen kesti about 40 minuuttia. Tuosta voi näppärästi laskea montako kertaa 10 tunnin aikana taputin, hyssytin ja - hitsi vie imetinkin. Yöimetyksiä meillä ei oo harrastettu (ennen viime yötä) nyt kolmeen kuukauteen. Aamumaidot bebe saa klo 5, ja tää järjestely on toiminut kohtalaisen hyvin. Kyllä hän välillä heräilee mutta on taputeltavissa uneen aika helposti. Mutta siis viime yönä ei auttanut mikään ja tänään oltiin molemmat ihan zombeja. Ja sanomattakin on selvää että olen nyt yksin Papan ollessa työreissulla. Argh.

"Hyvät päiväunet tietävät hyviä yöunia" sanovat kaikki lukemani vauvannukutusoppaat. Siispä toiveikkaana zombeilemaan pihalle, sisällä Bebe ei nuku päikkäreitä ei niin millään. Zombikin voi olla tyylikäs, siispä pukeuduttiin Beben kanssa yhteneviin asuihin ja otettiin kuva tännekin:
ja juu, ei onnistunut. Otin monta, tää on paras. Taustalla sotku eikä kuvastakaan saa selvää - no olipa koko päiväkin aika blurry. 
Eikä muuten toiminut vaunuihin nukutus tänään. Kahden tunnin kävelyn jälkeen Bebe nukahti 20 minuutiksi, iltapäivällä kun yritin taas niin ei nukkunut ollenkaan. 

Iltanukutuksessa meni rapiat kaksi tuntia. Nyt hän nukkuu, mäkin menen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!