keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Unelmien lastenhuone

...ja tarkemmin sanottuna minun unelmieni lastenhuone.

Bebe on vielä niin pieni ettei puutu sisustukseen millään tavalla, paitsi nyt tietty huonekalujen kestävyyttä ankarasti testaamalla ja maistamalla kaikkea mikä ovesta sisään kannetaan.

Papa taas on antanut mulle lastenhuoneen suhteen vapaat kädet. Kaikkien muiden huoneiden sisustuksesta me ollaankin sitten tasapuolisesti eri mieltä.

Mutta ah, lähtökohdiltaan iiiihana lastenhuone: vino katto, puolipyöreä ikkuna ja jotenkin tosi hyvä karma. Siitä tulee hieno. Olen kaavaillut sinne jotakin tällaista:

(ylärivin kuvat lainattu: vasemmalta IkeasisustusrimaldoVepsäläinen)Alarivin ihanuudet on jo kotiutettu, ja ylärivistäkin tuo Hemnes. Sohvasänky oli ehdoton must Beben huoneeseen tulevaisuuden yökyläkavereita ajatellen, ja ennen kavereiden yökyläilyjä voivat siinä nukkua vaikkapa Mummu tai Kummitäti.

Liitutaulu on hankintalistalla. En kyllä ripustaisi sitä noin kuin tossa kuvassa vaan ihan vaan niinkuin tauluna seinälle. Ja sitten siihen kirjoitetaan ihania viestejä: mama loves Bebe <3, ja silleen.

Kirjat ja kauneimmat lelut löytävät paikkansa mustasta String-hyllystä jahka se hankitaan, ja enemmän käytössä olevat sujahtavat iltasella helposti Poreesta ostettuihin kahteen isoon, ihanan pehmeään koriin (kuva alhaalla vasemmalla).

Musta automatto on u-s-k-o-m-a-t-o-n ja sen saaminen niin tuuria kuin vaan voi olla: matto näkyi vielä vuosi-pari sitten usein sisustuslehdissä ja se oli välitön pakkosaada: ajattelin että jos vaan mulla ikinä on pieni poika niin hänen huoneeseensa tuo, ehdottomasti!
Kun maton hankinta nyt sitten tuli ajankohtaiseksi niin kuulin että niitäpä ei tehdäkään enää. Pakkosaada-asioissa se tarkoittaa vain bensaa liekkeihin: alkoi vimmattu googlaus ja kas, huutonetissä joku kaupitteli omaansa; heidän lastenhuoneeseen väärän kokoista mattoa. Tämä oli muuten se juttu mistä perjantain postauksessa mainitsinkin.

Mikä tuuri! Ja se on iiiihana:

(kuvassa myös sohvasänky. Bebe kasaa)

Kollaasin kuvista viimeinen on Beben oma pikkusänky mikä varmaan vielä aika pitkään on meidän makuuhuoneessa. En mä raaski, pysty enkä halua laittaa häntä vielä omaan huoneeseen nukkumaan.
Pikkusängyssä on muuten uudet pussarit ja päiväpeitto H&M Homelta. Tähtiä ei voi koskaan olla liikaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!