maanantai 16. syyskuuta 2013

Maanantai

Maanantai on uintipäivä:


Beben mielestä maailman paras päivä.

Mamalle maanantai on myös (extremely) bad hairday: kuka sitä tukkaa ehtii uinnin jälkeen kuivata?? Eikä siellä ehdi tai voi myöskään meikata, eli maanantai on "näytän-koko-päivän-juuri-heränneeltä"- päivä.

Silloin on parempi pysyä loppupäivä ihan vaan kotosalla ja vaikka siivota kaappeja, mikä me tehtiinkin:To do -listalla olisi myös eräs Ikealainen palapeli, mutta koska ajattelin että siinä puuhassa on Bebelle tarjolla vähän turhan paljon pientä suuhunpantavaa (lue: ruuveja, pultteja yms) niin päätettiin tehdä jotain muuta hyödyllistä ja käydä kylpyhuoneen kimppuun. 

Meidän upouudessa kylpyhuoneessa on maailman kauneimmat marmorilaatat, mitkä asennuspuuhien/maalauksen/saumauksen jälkeen näyttävät katonrajasta tältä:


Mitään ainetta ei noiden irrottamiseen voi käyttää, koska marmori huokoisena materiaalina imaisee kaiken. Siispä ainoa vaihtoehto oli raaputtaa ne irti, ja koska materiaali on paitsi huokoista myös pehmeää niin sehän myös naarmuuntuu ihan vaan ajatuksesta. Paras ja turvallisin raaputin on oma kynsi, kaikki kymmenen tuli käytettyä tänään. Toiseksi parhaaksi osoittautui muovikauha.

Tyyli vapaa, ja nyt se on tehty! Ihan sairas homma, näin suoraan sanottuna. Tärväsin siihen koko iltapäivän. 


Maanantaisin meillä asuu myös intiaanipäällikkö Jatkuva Kitinä. Muuten niin ihana uimatuokio on pikkuisen väärään aikaan meidän päivärytmiä (juupajuu) ajatellen. Useimmiten Bebe nukkuu maanantaisin vain yhdet lyhykäiset päikkärit ja on loppupäivän kiukkuinen kuin ampiainen.

Muuten hän on nukkunut viime öinä uskomattoman hyvin! Hän menee nukkumaan seitsemän-kahdeksan aikaan ja herää ekan kerran neljän-viiden maissa. Monista voi kuulostaa kamalalta, meille toi on ihan lottovoitto! Mä niin toivon että tää meno jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!